Terug naar overzicht

City Care Plus

City Care Plus is een eigentijdse, onafhankelijke organisatie die je in je dagelijks leven bijstaat.

City Care Plus zorgt ervoor dat u zolang mogelijk thuis kunt (blijven) wonen, zoals u dat zelf wil, met alles wat u nodig heeft.

Ook voor mantelzorgers zijn we er! Ons unieke aanbod 'Mantelzorg' zorgt voor de relevante en echte steun. City Care Plus vertrekt hierbij van het comfort dat zowel mantelzorger als zorgontvanger nodig hebben. Het maakt een wereld van verschil.

Contacteer ons

Neem contact met ons op! Wij maken graag tijd voor u.

Contact

Meer info

City Care Plus biedt 3 formules aan:

  1. Active

Voor jonge actievelingen. Jonge gezinnen die naast hun job ook hun huishouden goed gerund willen hebben, kunnen bij ons terecht. City Care Plus bekijkt waar ondersteuning nodig is en we blijven af van wat je echt graag doet.
Ook de ideale formule voor een actieve senior die van het leven wil genieten.

2. Support

Support is er voor de vele mantelzorgers onder ons. City Care Plus geeft steun aan deze die zorg geven. Zorgen voor iemand anders is geen evidentie. Bij ons verdienen ook mantelzorgers aandacht en vinden we het noodzakelijk te kijken naar hun comfort. Alleen door goed voor jezelf te zorgen, kan je de zorg voor een ander goed opnemen.

3. Care

Met Care komt City Care Plus tegemoet aan een sterk gedeeld verlangen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven. City Care Plus komt samen met jou je noden én wensen inschatten. We leggen de contacten met zorgenden en ondersteuners, zodat een heel team, afgestemd op elkaar, voor jou de zorg kan opnemen.

   

City Care Plus heeft ook een specialisatie en kennis inzake burn-out problematiek. Kijk hiervoor bij de Enterprise Welzijnsscreening.